Heldag med PUG

Psykologer utan gränser bjuder in till en heldag i Stockholm där du får möjlighet att diskutera psykologi ur ett globalt perspektiv och vi presenterar stolt eventemangets föreläsare:

Ulrika Nilsson Mendoza

– Svensk-Boliviansk psykolog som grundat projektet Qhanawara i slummen utanför La Paz i Bolivia.

Lilian Levin
– Psykologen som arbetet med bl.a. utbildning i Bosnien och Vitryssland samt traumaterapi i Kurdistan och Umeå.

Nora Choque-Olsson
– Psykolog och forskare som arbetat med neuropsykiatri både i Sverige och utomlands.

Marie Strandberg och Anna-Clara Hollander
– Två psykologer som vågade ta steget och läsa delar av sina psykologutbildningar utomlands tipsar psykologstudenter om hur man pluggar och skriver uppsats utanför Sverige.

Dig!
– Vad brinner du för? Kom och dela med dig eller bara lyssna!

Evenemanget äger rum i PBM’s lokaler på Linnégatan 12 lördagen den 21/9 kl 12.00 – 18.00. Förutom inspirerande föreläsare, upplyftande kunskapsutbyten, intressanta workshops och möjlighet att höra mer om föreningen så bjuder vi även på lunch!

Eventet är gratis för medlemmar.
Inte medlem än? Nya medlemmar är varmt välkomna till föreningen och evenemanget. Ta med dig kontanter (100 kr för student/PTP/pensionär/arbetslös eller 200 kr för yrkesverksam) eller sätt in pengar till vårt pg-konto enligt instruktioner här. Vill du inte bli medlem kostar det 80 kr att gå.

Anmälan sker via mail på psykologerutangransersverige@gmail.com. Antalet platser är begränsade, medlemmar har företräde men alla är hjärtligt välkomna att anmäla sig!

Vi ses den 21a!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.